آیا تزریق ژل در بارداری عوارضی دارد یا خیر؟
تزریق ژل در بارداری و عوارض آن
هدف از تزریق ژل، برای زیبایی، جوانی و حجم دهی به صورت و رفع آثار پیری و یا پیشگیری از آن می باشد. ژل ها با دارا بودن هیالورونیک اسید، که به طور طبیعی در بدن وجود دارد، خطوط صورت را صاف میکند. در جواب این پرسش که آیا تزریق ژل در بارداری عوارضی دارد یا خیر باید گفت هیچ مدرکی درباره عوارض تزریق فیلر در بارداری وجود ندارد اما بهتر آن است که از تزریق ژل در بارداری پرهیز شود.
کاربرد تزریق ژل چیست؟
مهمترین نقش تزریق ژل در پوست، پرکردن چین و چروک ها و چاله های عمیق ایجاد شده در پوست است، از جمله خطوط خنده، یا خطوط عمیق اخم و چین های عمیق در اطراف چشم. همچنین تزریق ژل برای حجم دهی و گونه گذاری به ویژه در افرادی که صورت لاغری دارند یا به مرور زمان با گذشت سن حجم گونه ی خود را از دست داده اند کاربرد دارد. فیلرها همچنین برای پر و حجیم کردن لب ها و بهبود ظاهر زخم های فرو رفته نیز بکار می روند. از دیگر کاربردهای تزریق ژل که این روزها بسیار کاربرد دارد می توان به مواردی چون تزریق ژل به پیشانی، لب، زیر چشم، باسن، سینه، واژن، بینی، چانه، اطراف چشم، زانو، پشت پلک، پشت دست ها، زاویه سازی فک و ... اشاره کرد.
تست حساسیت به کلاژن در حاملگی
تست حساسیت کلاژن شامل تزریق مقدار کمی از کلاژن در بازوی فرد میباشد. پس از یک ماه از انجام این تزریق پزشک بررسی های لازم برای ایجاد هر گونه حساسیت را انجام میدهد. متاسفانه زنانی که حامله هستند و یا قصد باردار شدن دارند به هیچ وجه نباید این تست را انجام دهند.
پزشکان و جراحان پلاستیک به هیچ عنوان اجازه انجام این تست را به زنان باردار نمیدهند حتی اگر زنی بیان کند که من حامله نیستم پزشکان به این مساله اعتماد نمیکنند. لذا نیاز است که هر زنی که میخواهد تست حساسیت کلاژن را انجام دهد قبل از آن انجام تست حاملگی برایش تجویز شود.
دکتر فرامرز صفایی پیروز | بورد تخصصی جراحی عمومی ( پلاستیک - ترمیمی )